Post by frominalreptu on Feb 20, 2022 13:14:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک منابع بسیاری ▞▞▞
▞▞▞ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games 2022 version ▞▞▞
لذت برد
گووووووووووووووووود👍😘
بازی خوب
بازی بسیار سرگرم کننده ای بود..... واقعاً توصیه می کنم .... من این بازی را خیلی دوست داشتم ... خیلی و خیلی کار باید انجام دهم ... نظر من این است که میتونستن سرعت رو زیاد کنن .... ولی در کل بازی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوبه .... این بازی از اون چیزی که فکر میکردم بهتره ..... لطفا این بازی رو انجام بدید ...... شما آن را دوست خواهید داشت 💕
دانلود میشه اما برای کن باز نمیکنه
این بازی حرف نداره هرکس که میگه این بازی ببخشیدا ولی خره بابا بازی به این خوبی بعد ازها میان میگن بد مگه مرض دارین الکی نظر میدین از شما هم یا گوشیتون خرابه یا نت ندارین که این بازی براتون نمیاد وگرنه گوشی من جی4. هستش و خیلی هم خوبه بهتون پیشنهاد میکنم که حتما حتما این بازی رو نصب کنید هر کی نریزه پشیمون میشه ها حالا از من گفتن بود . ولی بریزین خیلی خوبه من به سازنده این بازی آفرین میگم که چنین بازیای رو اختراع کرده واقا واقا واقا واقا واقا واقا واقا خیلی خوبه .. عالیهههه
jeux de moto: jeu de course 3d Simulation egz
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Nuotykių qny
Dream Hotel: Permainan hotel, Game simulasi Cabaran mesy
من شروع به دانلود این برنامه کردم وقتی می بینم از آن خوشم می آید
من واقعا این بازی را دوست دارم. خیلی خوب است.
بازی خوبی جدا از تبلیغات
عالی هرچی بگم کم گفتم 😘😘😘
Dream Hotel: เกมโรงแรม, เกมจำลองสถานการณ์ ผจญภัย wxg
این بازی بد است☹️.در حالی که من از سطوح لذت می برم، سطوح را دوباره به سطح 1 باز می کند.
این بازی OMG است و این بازی واقعا عالی است
ویدیوها برای دو برابر کردن چیزی کار نمی کنند. لطفا آن را مرتب کنید سپس من 5 ستاره می دهم. با تشکر
بازی خوب
این بازی بسیار سرگرم کننده است! عاشقشم!
قبلاً خیلی سرگرم کننده بود، اما اکنون تبلیغات بسیار زیاد است. هر دور از بازی دارای تبلیغات خواهد بود و آنچه آن را بدتر می کند، نمی توان از آن گذشت. باید منتظر بمانید تا تبلیغات به پایان برسد. b4 می تواند بازی بعدی را ادامه دهد. سعی کردم 3 دور n بازی کنم، این واقعاً من را عصبانی کرد و فقط منتظر پایان تبلیغات بودم. اگر تبلیغات همچنان در هر بازی ادامه داشته باشد، حذف نصب خواهد شد. KIV
درست مثل بقیه بازی های هتل. همیشه میخواهم برای پیشرفت بیشتر در بازی پولی بپردازید.
شما به اندازه کافی جواهرات دریافت نمی کنید. وقتی از تقویت کننده سرعت استفاده می کنید، کاربران به همان سرعت حرکت می کنند.
خیلی عالی حتما دان کنید
من این بازی را خیلی دوست دارم و این بازی بسیار هیجان انگیز و جالب است. سپس تبدیل به ترکیبی برای نمایش ها می شود. بازی خوب
4 جفت کفش اسپید را گم کردهاید که سعی میکردم برای رسیدن به سطوح جدید هتل به کشتی برود. سعی کردم بدون شانس از صفحه نمایش عکس بگیرم. هنوز هیچ کمکی نیست حذف بازی ناامید شد😩 ممنون از هدیه، اما مرد درباز همچنان با کفش های سریع گیر می کند و حالا با از دست دادن زمان شما این طرف و آن طرف می دود😔 لطفاً می توانید بازی را برای اشکالات و اشکالات جارو کنید. من در هتل 3 سطح 63 گیر کرده ام. لطفا کمک کنید!
بازی فوق العاده 😘😘😘😘👌👌
زمان زیادی طول می کشد تا هتل های جدید افتتاح شوند. هتل بعدی کی افتتاح می شود
بدک نیست
بهترین بازی جهانه خدا گیان #بازی #هتل
بازی فوق العاده ای است اما اگر هتل های جدید سریعتر باز شوند بهتر است.
یه جورایی خوشم میاد ازش
کی قراره هتل جدید ببینیم؟ کاخ کلئوپاترا خیلی وقت پیش تموم شد؟!!
امیدوارم ایمان عشق و صلح و شادی باشه.
شاید تا حدودی خوب باشد، مانند گرافیک. لطفا میزان خرید با پول واقعی را کاهش دهید. چون بعضیا به خاطر همین حذفش میکنن فقط برای لذت بردن abi.
پسندیدن
خسته کننده، سخت است، و من از آن متنفرم
ستاره کم میکنم که جالب نیست هیجان انگیز هم نیست 🤨🤨😑😑😑😐😐😒😒😒😒