Post by gihedapderrto on Mar 11, 2022 13:56:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Fish! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Fish! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu koda ģeneratora punkti ▞▞▞
▞▞▞ Save The Fish! 2022 version ▞▞▞
ļoti jauki bērniem
121. līmenī ir kļūme. Zivs nemirst, un tā nevarēs pāriet uz nākamo posmu.
Zivs mani mīl, un es nācu viņai palīgā.Man patīk 💘 šī spēle 🎮 tā jauka nekā fishdom🐠🐠🐠🐠🐠
Lieliska spēle, kurā nav daudz reklāmu.
Tas patiesībā ir tas, ko tā saka, tā beidzot ir spēle, kas tikai stāsta patiesību par to, kas tā patiesībā ir.
Tas ir labi, bet ceļš uz daudzām reklāmām.
Sākumā tas ir jautri, bet, spēlējot augstākos līmeņus, tie sāk atkārtoties atkal un atkal
Beidzot spēle, kurā ir mīklas, atšķirībā no dārza bēgšanas, jo, kad es redzu dārza bēgšanas reklāmas, tā ir kā atjautības spēle, bet, kad es to instalēju, tā bija mājas projektēšana, taču šī spēle ir tik atšķirīga, ka tā ir ĪSTA PUZLLE SPĒLE.
Patīkama spēle, taču reklāmu bardaks (citām spēlēm) ir pārāk daudz. Es kādu laiku spēlēju un pēc tam atinstalēju.
Kad esat sasniedzis noteiktu punktu, tie visi ir gandrīz vienādi. Es zinu, ka esmu spēlējis vienu līmeni vismaz 4 reizes. .
Tas ir labi, līdz pamanāt, ka līmeņi atkārtojas. Pat nav izaicinoši
Šī ir ļoti jauka spēle. Es iesaku to lejupielādēt. Pats labākais, ka tajā ir daudz dažādu zivju veidu.
Labi, izņemot visas reklāmas
Save The Fish! Слагалице meyf
Ko dara "ēkas"?
Lær tyrkisk - 5000 sætninger Læring ogun
Patīk spēle, bet kāpēc tai ir vajadzīgas reklāmas? Es to nesaprotu?
Šī spēle bija vienkārša, bez sodiem, bez maksas, lai gan tai nebija pietiekami daudz līmeņu, man patika, iespējams, arī jums
Starp katru līmeni bija pārāk daudz reklāmu, un visi līmeņi atkārtojas. Nav jēgas spēlēt spēli, ja tā atkal un atkal ir viena un tā pati.
Šī spēle ir TRASH!!. Tapas nospiešana prasa laiku, ar to es domāju to, ka mēģinot nospiest tapu tā, lai ūdens nonāktu līdz zivij, TAS NESTRĀDĀ! 😡 Nelejupielādējiet, laika tērēšana.🤬🤬
Man ļoti patīk šī spēle arī līdz šim, bet es nevaru pabeigt nevienu citu zivju rezervuāru, izņemot to, kuru esmu gatavs pabeigt un pabeigt, tas neļaus man atbloķēt citus.
Vairāk laika pavadīts, skatoties reklāmas. Vai spēle patika, bet katrā līmenī bija divas reklāmas??! Garlaicīgi.
Sākumā jauka spēle, pēc tam līmeņi kļūst lieki.
Ļoti laba un interesanta lietotne.
Pārāk maz laika spēlēšanai. Pārāk daudz reklāmu, ar kurām nodarboties, nav tā vērts!
Save The Fish! Dėlionė eruw
Spēle ir laba, bet pēc 100. līmeņa tā atkārtos tās pašas spēles daļas
Patīk spēle, bet ienīst koncepciju. Kāpēc nogalināt nabaga haizivi ar toksīniem un lavu, lai glābtu citu sugu. Būtu labāk, ja runa būtu par sugu glābšanu no saskares ar toksīniem un atkritumiem.
Beidzot spēle, kurā IR tās mīklas, kuras mēs visi esam redzējuši (atšķirībā no Gardenscapes, Hero Wars u.c.), BET, ja vien jums nav 3 gadi, tās nav ne mazākā izaicinājuma un reklāmu PIELĀDES! Ak, un vairākas mīklas atkārtojas, ejot. Ietaupiet laiku un netraucējiet lejupielādi!!!
Jautra spēle, bet reklāmas ir pārāk garas
Tā ir visu laiku sliktākā spēle. 1. PĀRĀK DAUDZ REKLĀMU 2. Kad es devos skatīties reklāmu par jaunu ādu, tā man nekad neiedeva ādu TIKAI REKLĀMA 3. Es nogalināju zivi tikai tāpēc, ka tā man nekad neteica, kas man jādara! Mana pieredze bija patiešām slikta, un es to neieteiktu!
spēle pielīp, kad pārvietojat ūdens taustiņus
Save The Fish! Слагалице meyf
Tā ir laba spēle, jo tajā nav tik daudz reklāmu
Nevar atgriezties, lai spēlētu iepriekšējos līmeņus
Tā ir laba spēle, bet es domāju, ka viņiem tas ir jāveido tā, lai jūsu jūras dzīvniekam būtu jānogādā viss ūdens, un, ja pievienojat kādu lavu, jums vajadzētu sākt no jauna, lai padarītu spēli grūtāku. Tas ir pārāk viegli.
Lieliska spēle bērniem vai lēnām mācībām, taču, ja jums nav jāmaksā 4,99 plus nodoklis, lai izslēgtu reklāmas, tad ceru, ka pagatavojāt popkornu, jo skatīsities filmu. Ja neskaita jokus, mīklas nav pārāk smagas un ir pat nedaudz garīgi stimulējošas, dažreiz pat pieaugušam cilvēkam. Es teiktu, ka 5 dolāri ir tā vērti. Diezgan jautra maza spēle ar daudziem līmeņiem. Es godīgi to ieteiktu, bet tikai tad, ja iegādājaties reklāmu noņemšanas līdzekli.
Laba spēle, bet pārāk daudz paziņojumu.
Spēle ir interesanta un jauka, un man vienmēr kļūst garlaicīgi, es spēlēju šo spēli, lai atbrīvotos no smadzenēm
Lieliska spēle! Atkārtojas pēc apmēram 145. līmeņa. Tas mani izklaidēja. Es ļoti iesaku.
Sākotnēji es būtu devis augstāku vērtējumu, pirmie 30 līmeņi bija jautri, taču viegli. Vidējie 50 bija izaicinājums vidējai pakāpei. Līmeņi līdz 90 bija viegla un mērena sajaukums. Bet pie 90 es nevarēju sasniegt 91, jo spēle iegāja cilpā un apturēja jebkādu progresu.
Jauka spēle zivju glābšanai 🐟 ok 👍
Laba spēle, bet reklāmas un līmeņu atkārtošanās ir kaitinošas
mazliet lēns, lai sāktu, bet izcili, kad tas sāk darboties.