Post by gihedapderrto on Mar 11, 2022 14:20:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Where Shadows Slumber Demo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Where Shadows Slumber Demo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код збільшення ресурсу ▞▞▞
▞▞▞ Where Shadows Slumber Demo 2022 version ▞▞▞
Гра дивовижна стратегічна майстерність для будь-якого віку, навіть для маленьких. Дивовижний. Не можу відкласти.
Ем а чо 18
Це справді дивовижна гра! Я не можу дочекатися, щоб побачити кінцевий продукт, але щоразу, коли я перезапускаю рівень 5, він застряє на другому елементі, кнопка відмовляється натискатися, і я намагався кілька разів, крім цієї частини, мені це подобається
Чудова демонстрація, не можу дочекатися повної гри.
Це чудово
Імовірно, це не гра-головоломка. трохи розчарований. у будь-якому випадку 4 зірки за зусилля розробника.
Подобається, що тіні є частиною головоломки
Скільки часу займе новий рівень
Це гарна концепція, і, можливо, повна версія була б веселою. Хоча це було дуже легко. Набагато легше, ніж я очікував. Я бачив, наскільки складніші рівні можуть бути складними.
Наслідки ваших дій випадкові. Таким чином, гра полягає в натисканні всіх кнопок, поки ви не отримаєте правильну комбінацію. Не потрібно думати. Не винагороджувати. Ніякого задоволення
Це дійсно креативно, нагадує мені долину пам’ятників. Хотілося б зіграти всю гру
Хороша демо, не можу дочекатися повного випуску
Чудова проста графіка та атмосфера. Трохи нагадує долину монументів. Чудово відійти від реальності.
Muy al estilo de monument valley pero con un twist muy padre. Ojalá pronto este la version entera.
Мені подобається мінімалістична атмосфера, яку створює ця гра Пазли були сюрреалістичними та красивими
Видайте швидко повну версію, дякую, чудова гра.
Гра чудова, але в кінці вона справді жорстока. Сподіваюся, ти це зміниш. Дуже дякую.
Чекаю на цю чудову гру...
Ви думаєте, що ця гра розслабить, але потім сюрприз! Жорстокий напад?
Чудова гра! Не звертайте уваги на негативні коментарі. Ця гра весела, і я не можу чекати більше!
досить мила гра поки що. хоч якось базово. Мені сподобалося дивитися сцену бою в кінці так само, як і грати в гру. можливо, якби у мене був більший телефон (екран), мені б він сподобався більше.
Чудова гра буде чекати повної версії.
Можливо, це не відповідає художньому баченню, але це охопило б набагато більшу аудиторію та відштовхнуло менше людей, якби в ньому була ніжніша «магічна» розповідь, а не жорстоке насильство. Редагувати: у мене немає проблем з оповіданням «жахів», але є розрив між графікою та згаданим оповіданням. Щось на зразок Pavilion виглядає як гра на тему жахів, хоча насправді це не так.
Мені подобається приміщення, і атмосфера в нього чудово вписується. На жаль, коротка, і механіка світла ніколи не вивчена повністю, але я готовий подивитися на це лише через те, наскільки чистою та сконцентрованою є гра. Ефір кожного рівня навчає вас чомусь або розкриває якусь історію чи атмосферу. Я живу такими невеликими іграми
그림자로 가려진 곳에서 데모 퍼즐 yfw
Гра хороша, але гальмує мій телефон. Пропускає кадри, якщо в сцені багато освітлення.
Якщо вам подобається Monument Valley, то, швидше за все, вам сподобається і це. Не можу дочекатися фіналу гри!
Це захоплююча гра. Я не можу дочекатися повної версії! Все таке плавне і захоплююче. Чудово з навушниками!
Справді весела та цікава концепція, не можу дочекатися всієї гри :3
Чудова ідея і дуже сподобалося, що не було фонової музики. Це зробило звукові ефекти чіткішими та надало грі відчуття самотності та майже тривожного.
Конфліктні. Рівні були чудовими – цікавими та унікальними. Але кат-сцена була настільки жорстокою та непотрібною, що вона ДІЙСНО мене відвернула, незалежно від того, чи можна їх пропустити. Вмілий саспенс і жах не потребують насильства у вашому обличчі, і це забирає цю дивовижну моторошну атмосферу і... руйнує її. Я не хочу дивитися, як комусь розбивають голову, у боротьбі «удар за ударом».Це так непотрібно, особливо з чудовою грою, яку я бачу в демо-версії. .Я просто не знаю.
Чудова гра. Нажаль дуже короткий.
그림자로 가려진 곳에서 데모 퍼즐 yfw
Тепер потрібна історія і трохи більше складнощів. Не можу дочекатися повного місяця!
Концепція тіней гарна, але чорній реалізації не вистачає естетики, яку могла б забезпечити концепція. Спробуйте темніші тіні в темних місцях, світліші тіні в світлих місцях і градуйовані тіні від світлих до темних, де тіні перекриваються.
Це ніби продовжуйте рухатися, і ви знайдете вихід. Не сподобалася концепція того, що речі з'являються і зникають через світло. Дивлячись на макет, я дійсно сподівався, що весь стіл колись перевернеться, і гра використовуватиме перспективу для більш складного рівня.
Потрібні підручники та меню
Це чудова гра людина. Чудова концепція блоку та відповідь без помилок, справді чудова гра. Чекаємо остаточного релізу. Спасибі
Demo Onde Repousam as Sombras Quebra-cabeça ljwm
Любіть нові речі! Я користуюся цією грою деякий час і багато разів грав у демо. я дуже люблю цю гру. Познайомився з тобою на дивовижній афері пару років тому. Чудова робота!! ❤️❤️❤️
ДАЙ МЕНІ БІЛЬШЕ💕
Це чудове використання світла/тінь і зміна перспективи. Дуже оригінально.
МЕНІ СКОРАЛОСЬ,Я НЕ ЧЕКАВ, ЩО ЛИСИЙ ПОМРИ!!!
Гарно! Я щойно купив повну гру. Додам огляд, коли пограю більше. Gj хлопці.
Мені дуже подобається ідея всього цього. Я б хотів, щоб демонстрація була довшою, тому що вона мені сподобалася, але все-таки це демо. Цікаво, чи не з’явиться монстр (також інший світ) через занадто багато часу? Тому що звуки іноді дійсно моторошні! Єдиним недоліком є продуктивність: частота кадрів іноді надзвичайно низька, і я не маю бюджетного телефону, тому я не думаю, що це проблема. Сподіваюся, незабаром це буде виправлено, і я розгляну можливість придбання повної версії!
Досить чудова гра. Це просто демо. Продовжуйте. 😙😙😙😊
Ну, хм. Демонстрація була дуже короткою. Виглядає багатообіцяюче та атмосферно, але насправді про ігровий процес говорити не було. Мені знадобилося кілька рівнів, щоб зрозуміти, якою насправді була ігрова механіка! (Незважаючи на те, що це повинно бути досить зрозуміло з назви; я думаю, що це робить мене поганим У демо-версії не потрібно думати, щоб завершити будь-яку з головоломок. Можливо, розробники активізують його для повної гри.
Такий хороший тизер, я не можу дочекатися повного випуску, головоломки були трохи на східній стороні, але все одно чудовий спосіб завершити це, і у мене так багато запитань!!!Кнопка оцінки після того, як ви закінчите гру, не спрацювала, але я був змушений натиснути її (: не можу дочекатися остаточного релізу, так тримати, хлопці!!
Це дійсно дивовижна гра, я вважаю, що це дійсно приємно
Bowling Crew — 3D bowling game Sporto ryhh
Це було весело
Ось як змусити людей чекати повного випуску... крутий момент. Все одно сподобалося.
Долина монументів з тінями, які змінюють середовище. Невиправдано бурхлива анімація кінця псує демонстрацію.